Područje bez signala

Područje bez signala - Perišić, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perišić, Robert
DIMENZIJA
3,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Područje bez signala.pdf
ISBN
3511578239115

OPIS

U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu – to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti. Od radnika do financijske elite, od konobarica do menadžerica, od naših do Amerikanaca… – protagonisti romana iz naoko udaljenih svjetova stupaju u odnose koji ih mijenjaju i gone u nepoznato, boreći se za opstanak i voleći, radeći puno toga što nisu planirali. Mnogi čitatelj i čitateljica prepoznat će se u životnosti odnosa što klize između rečenog i prešućenog, a prići će likovima koje možda zaobilaze u stvarnosti. Povezujući sadašnjost i prošlost te zbivanja na neobično širokom prostoru, od Sibira do Magreba, od Dinarida do Londona, ova priča angažira i intelektualno i emocionalno – uz neprekidno iščekivanje: što će biti dalje?

Po danu ... Statisti se traže za potrebe snimanja nove domaće igrane serije "Područje bez signala" u Dugoj Resi i Karlovcu. Snima se ovaj i idući mjesec, a traže se muškarci i žene u dobi od 25 do 85 godina.

Tri nova projekta Dramskog programa HTV-a. Ovu šestodijelnu seriju za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) snima produkcijska kuća ... 'Područje bez signala' Roberta Perišića objavio je Sandorf 2015., a roman je dosad, osim što je u Hrvatskoj imao dva izdanja, objavljen i u SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE