Iskreno vaš, Šurik

Iskreno vaš, Šurik - Ulicka, Ljudmila | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ulicka, Ljudmila
DIMENZIJA
12,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Iskreno vaš, Šurik.pdf
ISBN
4105781882400

OPIS

Ovo je priča o Šuriku Kornu, o njegovim moskovskim pustolovinama i ženama u čiji je svemir stupio, eto, već samim rođenjem. Dobrodušan, blag i uvijek spreman pomoći, Šurik baš i nije prototip Casanove, ali tajna je njegova uspjeha u sažaljenju. Odrastao uz sentimentalnu i bolećivu majku, oduvijek je naime slutio da je baš ono glavni osjećaj što ga muškarac može ponuditi ženi. Tako su, nekim čudom, sažaljenje i želja završili na istoj adresi. A ženama u Šurikovu životu često je, prečesto, bila potrebna pomoć. Beskrajno topao humor i senzualnost, mudrost i hrabrost, diskretni dijalog s klasicima ruskoga romana i čitava galerija nezaboravnih likova… Teško je pobrojiti čime je sve Ljudmila Ulicka svojega slavnoga junaka učinila tako privlačnim, a roman Iskreno vaš, Šurik toliko fascinantnim i trajnim. Dok pripovijeda o obitelji i o povijesti, o ženama i o muškarcima koji se u njima sudaraju, nit kojom ih Ulicka povezuje temeljno je pitanje o ljubavi. Priča o svemu smiješnom i tužnom, o svemu lijepome što nam donosi. “Bez ikakve sumnje, Ljudmila Ulicka jedna je od najvažnijih suvremenih ruskih spisateljica.” — Frakfurter Allgemeine Zeitung “Kako se može živjeti bez ljubavi? To nikad aktualnije pitanje u samom je središtu ovoga veličanstvenog romana.” —L’Express

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Iskreno vaš, Šurik je priča o Šuriku Kornu, o njegovom životnom putu, avanturama i ženama. Šurik je rastao uz sentimentalnu majku, a tajna njegovog uspeha je zapravo u sažaljenju.

Tema današnje emisije je njezin roman "Iskreno vaš, Šurik" koji govori o jednoj posve netipičnoj sentimentalnoj biografiji, o ... Teško je pobrojiti čime je sve Ljudmila Ulicka svojega slavnoga junaka učinila tako privlačnim, a roman Iskreno vaš, Šurik toliko fascinantnim i trajnim. Dok pripovijeda o obitelji i o povijesti, o ženama i o muškarcima koji se u njima sudaraju, nit kojom ih Ulicka povezuje temeljno je pitanje o ljubavi. ISKRENO VAŠ ŠURIK - LJUDMILA ULICKA.

POVEZANE KNJIGE