Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30

Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30 - Sears, Barry: Pina, Riccardo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sears, Barry: Pina, Riccardo
DIMENZIJA
10,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30.pdf
ISBN
3305943988936

OPIS

Dr. Barry Sears osmislio je način prehrane koji je napokon stao na kraj brojanju kalorija! Prehrana u zoni nije redukcijska dijeta, već se radi o cjeloživotnom programu kontrole hormona kojem je cilj poboljšati zdravlje i smanjiti upalne procese u tijelu, a gubitak na težini koji će neizbježno uslijediti samo je ugodna nuspojava. Stvarno važan razlog zbog kojega treba slijediti prehranu u zoni činjenica je da je to jedini prehrambeni pristup koji je dokazano obrnuo proces starenja. Riječ je o programu koji uravnoteženim kombiniranjem ugljikohidrata, masti i proteina poboljšava kvalitetu vašeg života, rješava zdravstvene probleme i pomaže vam dosegnuti idealnu tjelesnu težinu. Stanje zone stanje je ravnoteže organizma koje možete doseći na krajnje jednostavan način – putem hrane koju konzumirate. Hrana, tvrdi Dr. Sears, nije samo stvar zadovoljstva ili nešto čime ćete utažiti glad, hrana je mnogo više. Ovaj novi priručnik svojevrstan je manifest zone koji objedinjuje sve dosad dostupne činjenice i rezultate istraživanja. Sadrži mnoštvo jednostavnih i ukusnih recepata kao i jelovnike i plan prehrane, uz pomoć kojih ćete jednostavno i brzo usvojiti tajne kuhanja prema principima zone i pritom ih posve lako ugraditi u svoju svakodnevicu!

... preko dana gledam da sve bude u zoni, ali navečer, kad završim sa svim poslovima, uhvati me manija ... Feng Shui stručnjaci prepoznaju još jedan učinkovit način privlačenja ljubavi, strasti i osobnog blagostanja u vaš život.

Riskirala je sve za vrstu. Da ga poporavlja, jasno, da ga čini boljim, poštenijim, da raskrinkava njegove koruptivne mehanizme. Gledatelj nije stavljen u poziciju da se identificira s getoiziranom masom koja će u tom getu ostati zauvijek.

POVEZANE KNJIGE