Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak

Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak - Smith, L. J. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, L. J.
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak.pdf
ISBN
6192488294656

OPIS

Elena je zamalo zapečatila svoju sudbinu u zagrobnom životu žrtvujući se da spasi Stefana i Damona, ali moćna nadnaravna sila povukla ju je natrag. I ona sada više nije čovjek, a zbog vampirske aure Moći koja isijava iz nje sva vampirska srca u Fell’s Churchu kucaju brže. Stefan čini sve da bi je zaštitio od svih krvožednih stvorenja, posebno od svog brata Damona. No Stefan iznenada mora otići iz Fell’s Churcha, a mnogi će to pokušati iskoristiti kako bi se približili Eleni. Naravno da je među njima i Damon. Ali Eleni prijeti zlo mnogo veće od Damona. Tamne sile okružuju grad, a meta je upravo ona, sa samo jednim od dvojice braće pokraj sebe. L. J. Smith autorica je nekoliko uspješnih serijala za mladu publiku, a Vampirske dnevnike napisala je još početkom devedesetih. Nakon što su vampiri postali globalni fenomen, neodoljiv trio sastavljen od dvojice drevnih, prelijepih vampira i jedne srednjoškolke osvojio je srca obožavatelja, a tv-serija samo im je udahnula kultni status. Serijal The Secret Circle također ćete uskoro moći čitati u nakladi Algoritma.

Smit) / Čarobna knjiga / 2010 ; Elena Gilbert je najpopularnija devojka u školi Robert E. Li.

godine snimljena je jedna sezona serije The Secret Circle).Živi u sjevernoj Kaliforniji, SAD. Slovenski jezik (5) Španjolski jezik (23) Srpski jezik (490) Talijanski jezik (8) Književnost (2694) Hrvatska književnost (70) Ruska književnost (15) ... VAMPIRSKI DNEVNICI 5 - POVRATAK: PRVI MRAK.

POVEZANE KNJIGE