Nevjerojatna

Nevjerojatna - Shepard, Sara | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shepard, Sara
DIMENZIJA
7,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjerojatna.pdf
ISBN
8663022967625

OPIS

Idilični životi četiriju prekrasnih lažljivica pretvorili su se u pravu noćnu moru. Emily su ultrakonzervativni roditelji poslali rođacima u Iowu koji su pak toliko konzervativni da za to nema pravog termina. Arijin dečko je iza rešetaka i to njezinom krivicom, ne razgovara s bratom i majkom i prisiljena je preseliti se ocu i njegovoj djevojci. Spencer se toliko boji da je možda ona umiješana u Alino ubojstvo da počinje gubiti zdrav razum. Činjenicu da je očekuje finale natjecanja u koje je prošla zahvaljujući sestrinu ukradenom eseju ne treba ni spominjati. Hannina sudbina je ipak najgora: ona leži u komi i bori se za život zato što je “previše znala”. Ako su dosad nešto naučile, to je da se A doista ne šali. Ako ne počnu slušati upute koje im daje, Hannina bi se sudbina mogla ipak činiti najbolja. Serijal od osam popularnih romana za mlade autorice Sare Shepard koji započinje naslovom “Slatke male lažljivice”, poslužio je kao predložak za istoimenu televizijsku seriju Alloy Entertainmenta (u suradnji s Warner Horizon televizijom i producentima Tračerice). Serija je svoje premijerno prikazivanje na američkoj televiziji imala u lipnju 2010. godine, a glume mnoga poznata lica: Troian Bellisario (Spencer), Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shay Mitchell (Emily), Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe i Sasha Pieterse.

Realno, teško se vratiti i igrati na vrhunskoj razini, ali kod Mirjane, ako se to dogodi, ne bih bio iznenađen - zaključio je Bradarić. Životna knjiga Mirjane Lučić Baroni već je „debela", još jedan povratak bio bi novo nevjerojatno poglavlje u njezinom životu ... Huawei MateBook X 2020 recenzija - nevjerojatna ljepota i elegancija, odlično radi Autor: Božidar Komarić Poveznica se otvara u novom prozoru Sri, 10.02.2021.

Piše: Sportske novosti Objavljeno: 02. veljača 2021.

POVEZANE KNJIGE