Pogrešan broj

Pogrešan broj - Stine, R.L. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stine, R.L.
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogrešan broj.pdf
ISBN
2001185144234

OPIS

Sve će početi kao nedužna šala. Deena i njezina najbolja prijateljica Jade jedne će večeri nazivati zgodne dečke iz škole. Na djelu će ih, međutim, uhvatiti Deenin polubrat Chuck i zaprijetiti im da će ih, ako mu ne dopuste da im se pridruži, tužiti roditeljima. Chuck počne nasumice okretati brojeve i prijetiti bilo kome tko se javi na poziv. Sve se čini tako uzbudljivo i zabavno a onda Chuck nazove neki broj u Ulici Straha. Ubrzo će im postati jasno da je broj koji su nazvali – pogrešan. Šala im neće biti tako smiješna kad shvate da se s druge strane linije događa ubojstvo, ubojica zna tko su i gdje žive, a oni nemaju koga pozvati upomoć. R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horrora. Serijal Fear Street (Ulica Straha) donio mu je svjetsku slavu.

Pita otac kćerku: - Šta je to s tobom? Kad uzmeš telefon, pričaš satima, a sad si razgovarala samo pola sata. Otkud to? - Ma bio je pogrešan broj.

Nakon dvije godine naziv je: Kućni. Nakon pet godina: Vještica! Nakon deset godina: Pogrešan broj! Pogrešan telefonski broj - Značenje.

POVEZANE KNJIGE