Murphy u zemlji čipa

Murphy u zemlji čipa Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Murphy u zemlji čipa.pdf
ISBN
9123938502102

OPIS

Za Murphyev zakon ste vjerojatno čuli. Ako niste, ne brinite. On je čuo za vas. Brine se da Vam sve što može poći naopako tako i pođe. Nabavili ste računalo? Pa to je predivno! I to Vam je zamijesio stari Murphy. Jer zahvaljujući računalima, Murphyjev zakon je još više poboljšan, doveden do savršenstva. Jedini izlaz iz toga zakona je čitanje ove knjige. Time ćete neprijateljstvo barem upoznati!

Ton njegovog izlaganja zvuči kao presedan u kontekstu ... Bria Murphy, najstarija od četvero djece koje komičar Eddie Murphy ima s bivšom suprugom Nicole, snimila je film 'Drive, She said'. U indie komediji Bria glumi s Jasonom Biggsom i ashley Tisdale,... Plišani magarac Murphy Gang.

Zašto nisam primitivist (Jason McQuinn) [što čitaš?] 14. Arancia meccanica (Anthony Burgees) MUDROSTI: BOLJE UMRIJETI NA NOGAMA, NEGO ŽIVJETI NA ... Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica.

POVEZANE KNJIGE