Knjiga grčke mitologije

Knjiga grčke mitologije - Apolodor | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Apolodor
DIMENZIJA
9,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga grčke mitologije.pdf
ISBN
9879351785168

OPIS

Knjiga grčke mitologije pruža nam prikladan sažetak klasične grčke mitologije i herojskih legendi kakve su bite zapisane u klasičnoj literaturi, bez nastojanja da je kritizira ili objašnjava. U svojem kompilatorskorn radu autor je slijedio potvrđene autoritete pismene tradicije, čije je zapise obilno koristio u sastavljanju ovoga djela. Što se tiče usmene predaje, nemamo dokaza da ju je autor uvrstio u svoje djelo. Tekst priiično točno odražava upravo ono za što se vjeruje da su stari Grci sebi predstavljali kao zapis o začetku i ranoj povijesti Svijeta, te posebno samoga naroda grčkog.

U svojem kompilatorskom radu, autor je slijedio potvrđene autoritete pismene tradicije, čije je zapise obilno koristio u sastavljanju ovoga djela. Opis - KNJIGA GRČKE MITOLOGIJE. Knjiga grčke mitologije pruža nam prikladan sažetak klasične grčke mitologije i herojskih legendi kakve su bite zapisane u klasičnoj literaturi, bez nastojanja da je kritizira ili objašnjava.

Q mobile q3i games free download - oren-oumc.ru. Slovenska Mitologija.pdf 11.015 KB Srbi Plinija i Ptolomeja.PDF 21.Grcka mitologija knjiga pdf select photo, .... Ova je knjiga poput rječnika koji sadrži osnovne likove iz grčke i rimske mitologije.

POVEZANE KNJIGE