Što su bakterije i virusi ?

Što su bakterije i virusi ? Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Što su bakterije i virusi ?.pdf
ISBN
4638603182286

OPIS

Zabavna i edukativna slikovnica za najmlađe iz serije Prva pitanja i odgovori. Upoznajte bakterije i viruse – sićušna bića zvana mikrobima. Gdje žive i kako se prenose? Možemo li se boriti protiv njih? Postoje li dobre bakterije? Vrijeme je da ih povećamo i pogledamo izbliza u ovoj slikovnici s prozorčićima. Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što ju čini izuzetno izdržljivom za sve radoznale prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Što su to bakterije i virusi? Što su to bakterije i virusi? Katie Daynes, Marta Álvarez Miguéns. Katie Daynes, Marta Álvarez Miguéns: Što su to bakterije i virusi?, tvrdi uvez.

No njihova priča počinje prije ljudske. "Mislimo da su virusi ovdje od samoga početka", kaže ... Otkako se pojavio koronavirus, svi smo malo svjesniji činjenice da su virusi i bakterije svuda oko nas, ali ipak zaboravljamo da se to odnosi i na predmete koji nas okružuju, a stalno ih diramo.

POVEZANE KNJIGE