Slovoceda

Slovoceda - Šupljika, Edi | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šupljika, Edi
DIMENZIJA
12,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Slovoceda.pdf
ISBN
3570091636451

OPIS

Zavirite u veselu slikovnicu u kojoj se slova predstavljaju djeci od A do Ž. Uz vedre pjesmice i duhovite ilustracije djeca će s veseljem učiti slova i nove riječi.

Uz vedre pjesmice i duhovite ilustracije djeca će s veseljem učiti slova i nove riječi. U slikovnici nazvanoj Slovoceda djeci su na simpatičan i primjeren način predstavljena slova, objašnjeno kako ih pisati te koje riječi najčešće određenim slovom počinju. Djeca tako znanje usvajaju posve nesvjesno, a ovako objašnjena slova gotovo pa pozivaju na pisanje i daljnje učenje. slovoceda slovoceda slovoceda slovoceda slovoceda slovoceda slovoceda.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Besplatna dostava unutar RH za sve narudžbe iznad 150 kn (ne odnosi se na narudžbe časopisa) Edi Šupljika, Željka Mezić Zavirite u veselu slikovnicu u kojoj se slova predstavljaju djeci od A do Ž. Edi Supljika - Slovoceda. The order subtotal is less than the minimum allowed value ($10.00) Slovoceda.

POVEZANE KNJIGE