Kradljivac poljubaca

Kradljivac poljubaca - Shen,L. J. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shen,L. J.
DIMENZIJA
6,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Kradljivac poljubaca.pdf
ISBN
1108534668367

OPIS

Francescu Rossi odgajali su strogo i tradicionalno. Cijeli je svoj život živjela u zlatnom kavezu. Jedino u što je bila sigurna jest da će se udati za Angela Bandinija, nasljednika jedne od najmoćnijih obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Ona i Angelo poznaju se cio život i vole se već dugo … No prvi joj je poljubac ukrao maskirani vrag ispod crnoga čikaškog neba, senator Wolfe Keaton… On je nemilosrdan, snažan, ambiciozan i šarmantan kad mu to odgovara. A nadasve je poznat kao nepopravljivi ženskar. Francesci se srušio svijet kada se je bila primorana zaručiti se za Wolfea umjesto za Angela, jer je Wolfe ucijenio Francescina oca njegovim grijesima kako bi ga prisilio da mu ona postane supruga. Francesca ostaje zaglavljena između budućnosti koju je zamislila i sadašnjosti koja joj je nepodnošljiva. Njezino se srca raspuknulo na dva dijela i krvarilo za dvojicu suparnika koji su se za njega borili do gorkoga kraja.

Shen, KRADLJIVAC POLJUBACA Nakladnik MOZAIK KNJIGA Zagreb 2020 Prijevod IVANA ŠOJAT Meki uvez s preklopom. 367 stranica.

U ovoj ljubavnoj priči postoji jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni. Kradljivac poljubaca book. Read 5,941 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE