Tiffany protiv vilinske kraljice

Tiffany protiv vilinske kraljice - Pratchett, Terry | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
12,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Tiffany protiv vilinske kraljice.pdf
ISBN
8811369619861

OPIS

SVAKI KRAJ TREBA SVOJU VJEŠTICU, POGOTOVO KAD MU ZAPRIJETI ZLA VILINSKA KRALJICA! Tiffany protiv vilinske kraljice prvi je roman uzbudljiva serijala o Svijetu Diska, punog života i humora. Nastavke pročitajte u Šeširu punom neba i Zimniku. Otkad je barunov sin nestao u šumi, vještice su prognane s brdovita Krša. Tiffany Cuka ipak sumnja da je njezina baka bila vještica. Bake više nema pa se za čudnovate stvari koje se događaju u njihovu kraju mora pobrinuti Tiffany – u potoku je čudovište, na puteljku bezglavi jahač, a posvuda se pojavljuju mali plavi ljudi u kiltovima. To su Nac Mac Feeglei, vilenjaci skloni tučnjavi i pijankama. Kad nestane Tiffanyn mali brat, ona se udruži s vilenjacima kako bi ga spasila od zle vilinske kraljice. No u vilinskome kraljevstvu vrebaju opasnosti pogubnije nego što su očekivali…

Ali u vilinskom kraljevstvu vrebaju ... Terry Pratchett: Tiffany protiv vilinske kraljice . Glavni je lik knjige Tiffany Cuka.

Tiffany Cuka ipak sumlja da je njezina baka bila vještica. A sad, kad nje više nema, Tiffany se sama mora pobrinuti za čudnovate stvari koje se događaju u njihovu kraju.

POVEZANE KNJIGE