Prijatelj

Prijatelj - Nunez, Sigrid | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nunez, Sigrid
DIMENZIJA
7,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijatelj.pdf
ISBN
7786911055110

OPIS

U središtu ovog romana je spisateljica i predavačica kreativnog pisanja koja izgubi svog najboljeg prijatelja, pisca i mentora koji počini samoubojstvo. Duboko ožalošćena prihvaća njegovog psa, velikog, udomljenog, ostarjelog mužjaka doge. Spisateljica se emotivno veže za psa koji žali za svojim prvim udomiteljem. Kroz roman se provlače brojne književne reference te spisateljičina promišljanja o pisanju, ljubavi, prijateljstvu, gubitku… Od bola i gubitka spisateljica se brani humorom i blagom ironijom. Za ovaj roman autorica je dobila prestižnu književnu nagradu – National Book Award.

"Bez ulaženja u ... PRIJATELJ OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU: Trump je dopustio Melaniji da zatrudni, ali samo pod jednim uvjetom. 20:01 25.04.2017 Zvijezde.

Policija je u nedjelju bila na očevidu. Izvijestili su kako je najvjerojatnije došlo do trovanja plinom zbog neispravnosti plinskoga bojlera.

POVEZANE KNJIGE