Liječenje povrćem (A-L)

Liječenje povrćem (A-L) - Lesinger, Ivan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lesinger, Ivan
DIMENZIJA
7,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje povrćem (A-L).pdf
ISBN
8347887125353

OPIS

Biblioteka LJEKOVITO BILJE I ZDRAVLJE zamišljena je na sljedeći način: Dvije knjige četvrta i peta LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno. Sedma i osma knjiga u ovoj Biblioteci obrađuje LIJEČENJE VOĆEM. Na isti način, kao kod povrća, autor obrađuje šezdesetak najčešćih vrsta voća koje ljudi primjenjuju u narodnoj medicini s detaljnim opisima za koje se bolesti koje voće i na koji način koristi. Deveta i deseta knjiga iz ove biblioteke su LIJEČENJE ZAČINSKIM BILJEM, a jedanaesta i dvanaesta posvećene su LIJEČENJU SAMONIKLIM OTROVNIM BILJEM.

Nakon toga slijede dvije knjige LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno. Na kraju šeste knjige pridodan je i "povrtlarski kalendar" s uputama kada ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Liječenje povrćem (A-L) autora Lesinger, Ivan.

Neprekidno učeći i usavršavajući se Lesinger posljednjih ... Liječenje povrćem Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE