Knjiga za divlju ženu 2. izdanje

Knjiga za divlju ženu 2. izdanje - Divković, Ingrid | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Divković, Ingrid
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga za divlju ženu 2. izdanje.pdf
ISBN
2090594555181

OPIS

Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života stupa ona, Divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali, ali koja dolazi, tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Dolazi podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Inspiraciju za ovu knjigu dugujem Clarisi Pinkoli Estes, autorici knjige ‘Žene koje trče s vukovima’, ali i svim ženama koje ispunjavaju moj svijet i čine ga ljepšim mjestom za život. Knjiga za divlju ženu je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. Knjiga za Divlju ženu je knjiga utjehe i knjiga ljubavi.

prošireno izdanje KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU - 2. prošireno izdanje.

Ako vas zanima kako je nastala moja druga knjiga i kada sam je napisala reći ću vam, ne skivam ništa … Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života odlučila je stupiti ona, Divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Planirala sam uskoro početi s čitanjem, ali Stilus mi je poslao drugo dopunjeno izdanje Knjiga za Divlju ženu, pa sam Divković počela upoznavati preko te knjige. Autorica je ovu knjigu napisala za sve žene kako bi im poručila da budu svoje i da se ne boje autentičnosti. "Knjiga za divlju ženu" svidjela se Ivi Balent, izvršnoj direktorici korporativnog marketinga Agrokora, koja joj je ponudila suradnju.

POVEZANE KNJIGE