Život na friškom zraku

Život na friškom zraku - Jean-Marc | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jean-Marc
DIMENZIJA
11,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Život na friškom zraku.pdf
ISBN
5234931390572

OPIS

Reiser se vratio! Nakon objavljivanja njegovih serijala početkom 80-tih godina prošlog stoljeća u “Poletu”, ovaj genijalni otkačenjak stripa ponovno je među nama! Iako je od tada, kao i od njegove prerane smrit prošlo mnogo godina, radovi mu nisu izgubili na svježini i aktualnosti te i danas svojim anarhoidnik duhom i šarmom plijene pažnju ljubitelja stripa širom svijeta.

REISER: Život okorjelog pokvarenjaka ... reiser - stripovi: Život na friŠkom zraku - polet je kriv za sve (1978-1980) reiser. Život na friŠkom zraku (la vie au grand air) stripovi - polet 1978/1980.

MARC zapis - ID: 32967 ... Ispada da su ljudi rado na otvorenom, na svježem zraku, i da vole izazove, a park se pokazao savršenim za to - kaže trener.Često dolaze i žene koje vole probati nešto novo pa se, primjerice, okušati u dizanju guma, a pokraj parka nalazi se i rukometno te nogometno igralište, što je pak idealno za djecu. Život na friškom zraku 2 Jean-Marc Reiser. Život na friškom zraku 2.

POVEZANE KNJIGE