Želim biti pisac

Želim biti pisac - Kemoun, Hubert Ben | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kemoun, Hubert Ben
DIMENZIJA
9,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Želim biti pisac.pdf
ISBN
7750169590690

OPIS

Autor ove knjige si ti! Knjiga Želim biti pisac jedinstvena je knjiga za poticanje kreativnog potencijala i razvoj vještine pisanja. Nakon uvodnog postavljanja mjesta, vremena radnje i glavnih likova autor vodi čitatelja kroz različite situacije i prepušta mu da dovrši priču. Ovim zabavnim putovanjem kroz svijet pripovijedanja budući će pisci upoznati najvažnije elemente pripovjednog teksta, ovladati glavnim osobitostima različitih žanrova, osvijestiti proces nastajanja tekstova – od umjetničkih djela do praktičnih tekstova nužnih u životu, osmisliti različite zabavne likove, promišljati o riječima koje im služe kao alat za izražavanje vlastitih misli. Okušat će se u pisanju različitih književnih i neknjiževnih vrsta, naučiti brojne književne i praktične pojmove, promisliti o zanimljivim životnim mogućnostima i situacijama i pritom se dobro zabaviti! Knjiga Želim biti pisac namijenjena je svima koji žele otputovati u svijet priča te razvijati vještinu pisanog izražavanja i vlastitu kreativnost.

Iskoristiću novi posao. Učiniću da se svet ponovo zaljubi u reči.

Jednostavno. Sedi i piši. Prijevodi fraza PISAC ŽELI s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi "PISAC ŽELI" u rečenici s njihovim prijevodima: ...koje pisac želi čuti. Arjeta Uzunaj - Pisac.

POVEZANE KNJIGE