Tajne uspješnog poslovanja

Tajne uspješnog poslovanja - Princi Grgat, Danijela | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Princi Grgat, Danijela
DIMENZIJA
7,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne uspješnog poslovanja.pdf
ISBN
4552564884398

OPIS

Autorice u priručniku, naglašavajući važnost uspješnog usklađivanja odnosa s glavnim poslovnim partnerima, daju smjernice za donošenje poslovnih odluka i izgradnju dobrih odnosa s kreditnim institucijama, kupcima i dobavljačima, ključnima za poslovni uspjeh. Osim toga naći će se i nekoliko savjeta kako prepoznati poteškoće u poslovanju poslovnih partnera, kako postupiti u toj situaciji, na koji način dobiti najpovoljnije uvjete kredita na tržištu, na što obratiti pažnju pri odabiru financiranja i slično. biblioteka Poslonaut – ova knjiga na jednostavan način skreće pozornost na osnovna pravila kojih bi se poduzeća trebala pridržavati u poslovanju s glavnim poslovnim partnerima. U njoj je skriven ključ za uspješno poslovanje poduzeća te smjernice za donošenje poslovnih odluka i upravljanje rizicima kojima se poduzeće izlaže u svojem poslovanju.

Planirajte barem pet godina unaprijed! Zanemarujući planiranje, male tvrtke čine kobnu pogrešku. Zbog ograničenih kapaciteta male tvrtke često preskoče izradu dugoročnih i kratkoročnih planova. Prijatno ponašanje i pozitivan stav ima isto toliki značaj ili čak i veći pri uspješnom pružanju ugostiteljskih usluga kao i poznavanje radnih operacija.

Ana Vrbošić, Danijela Princi Grgat: TAJNE USPJEŠNOG POSLOVANJA - VODIČ ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA. Izdavač: Školska knjiga.

POVEZANE KNJIGE