Svemir – znanje o svijetu oko nas

Svemir – znanje o svijetu oko nas Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Svemir – znanje o svijetu oko nas.pdf
ISBN
4059737144759

OPIS

Zaroni u svijet znanja! Kako su nastali Zemlja i Mjesec? Odakle potječu kometi i meteori? Što je supernova? Zanimaju te odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja o svemiru i njegovu postanku? Zaviri u knigu i zaputi se u napeto istraživačko putovanje do najudaljenijih objekata u svemiru: saznaj kako su nastali Saturnovi prsteni ili se pozabavi detaljima Velikog praska. Upoznaj građu Sunca i svih njegovih planeta i otkrij čudesan svijet zvjezdanih skupova, planetarnih maglica i galaktika. Stručni, vrlo jasno napisani tekstovi i više od 150 ilustracija nude sveobuhvatan uvid u astronomiju i promatranje neba.

stoljeća astronomi sa Zapada brojali samo 6 planeta - Merkur, Veneru, Ze mlju, Mars, Jupiter i Saturn. Neptun, 7.

Bilo da je vaš cilj novac, ljubav, uspjeh ili nešto drugo, odvojite neko vrijeme da preispitate svoja temeljna ograničavajuća uvjerenja. Kako biste na trenutak zaboravili na koronavirus donosimo vam naš serijal Hrvati i svemir. 'Moj je cilj jednostavan.

POVEZANE KNJIGE