Sretan put

Sretan put - Masini,Beatrice | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Masini,Beatrice
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretan put.pdf
ISBN
9226464973990

OPIS

Višestruko nagrađivani talijanski tandem Beatrice Masini i Gianni De Conno u slikovnici Sretan put donose nam umjetnički i emotivan doživljaj putovanja i uspomena koje iza njih ostaju. Spoj veličanstvenih oniričnih slika i poetske proze vodi nas na put u nepoznato: ponekad je to put kojem znamo odredište, a ponekad samo besciljno lutanje; ponekad nailazimo na prepreke i iznenađenja, ponekad na „blaga koja još ne poznajemo“. Svako je putovanje jedinstven doživljaj, a spoznaje do kojih dolazimo, osjećaji kroz koje prolazimo i uspomene koje stvaramo njegove su dragocjene posljedice. Privlačne ilustracije i sugestivne rečenice koje potiču dječju maštu i sanjarenje osvojile su mnoge čitatelje, a 2018. godine Beatrice Masini i Gianni De Conno za slikovnicu primaju najprestižniju nagradu u području dječje književnosti „Super Premio Andersen“. Za velikog Giannija De Conna slikovnica o putovanju obilježila je kraj životnog puta; ona je posljednje i oproštajno djelo koje nam je ostavio prije prerane smrti.

U meni tebe je malo, srce ne bi mi stalo kao nekad svaki put oko mi mijenja kut i nema za tebe vise suza ni za kap. Refren Idi, idi nestani mozda neko zavoli tu tvoju prokletu cud lice tvoje njeznosti zube tvoje ljubavi ma idi ... Za pjesmu Mia kaže: "'Sretan put' je pjesma inspirirana brojnim putovanjima na koja me glazba odvela, a ove godine, kad je tih putovanja manje nego ikad prije, jos mi je draža i važnija nego kad je nastala.Zamislila sam ju kao pjesmu koja se sluša u autu s otvorenim prozorima dok se krajolici izmjenjuju. sretan put translation in Serbo Croatian-English dictionary.

Found 1495 sentences matching phrase "sretan put!".Found in 32 ms. Translation memories are created by human, but computer aligned, which might cause mistakes.

POVEZANE KNJIGE