Sretan put

Sretan put - Masini,Beatrice | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Masini,Beatrice
DIMENZIJA
11,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretan put.pdf
ISBN
4625665379367

OPIS

Višestruko nagrađivani talijanski tandem Beatrice Masini i Gianni De Conno u slikovnici Sretan put donose nam umjetnički i emotivan doživljaj putovanja i uspomena koje iza njih ostaju. Spoj veličanstvenih oniričnih slika i poetske proze vodi nas na put u nepoznato: ponekad je to put kojem znamo odredište, a ponekad samo besciljno lutanje; ponekad nailazimo na prepreke i iznenađenja, ponekad na „blaga koja još ne poznajemo“. Svako je putovanje jedinstven doživljaj, a spoznaje do kojih dolazimo, osjećaji kroz koje prolazimo i uspomene koje stvaramo njegove su dragocjene posljedice. Privlačne ilustracije i sugestivne rečenice koje potiču dječju maštu i sanjarenje osvojile su mnoge čitatelje, a 2018. godine Beatrice Masini i Gianni De Conno za slikovnicu primaju najprestižniju nagradu u području dječje književnosti „Super Premio Andersen“. Za velikog Giannija De Conna slikovnica o putovanju obilježila je kraj životnog puta; ona je posljednje i oproštajno djelo koje nam je ostavio prije prerane smrti.

Na radost svih njezinih obožavatelja, treći studijski album "Sretan put" od danas je u prodaji. Uz Miju putujete na neka bolja mjesta, gdje život nije siv. Sretan put već je iznjedrio nekoliko radijskih hitova: duet s Markom Toljom (Sva blaga ovog svijeta), Pomiče se sat, Unatrag, Ovaj grad i Cesta do sna.

Bilo kud, samo nek se putuje. Sretan put, tebi uvijek brzo vraćam se. Za likovno oblikovanje albuma "Sretan put" zaslužan je tim Kreativne ovčice, ilustracije su djelo Branke Hollingsworth Nara dok sjajne fotografije potpisuje Mare Milin.

POVEZANE KNJIGE