Organizacija poslovanja pod. u ugost. 4 2014

Organizacija poslovanja pod. u ugost. 4 2014 - Radišić, Franjo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radišić, Franjo
DIMENZIJA
5,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Organizacija poslovanja pod. u ugost. 4 2014.pdf
ISBN
6065892908526

OPIS

Udžbenik za četvrti razred hotelijerske škole, zanimanje turističko hotelijerski komercijalist Ovaj je udžbenik namijenjen učenicima 4. razreda ugostiteljske škole za zanimanje turističko hotelijerski komercijalist, za predmet Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu 4. Udžbenik je u cijelosti koncipiran prema nastavnom programu za turističko-hotelijerske komercijaliste. Stoga je sadržaj raspoređenu u 6 poglavlja: 1. Organizacija rada u ugostiteljstvu; 2. Organizacijski oblici u ugostiteljstvu; 3. Izgradnja organizacijske strukture ugostiteljskog poduzeća; 4. Upravljanje organizacijskim promjenama u ugostiteljskom poduzeću; 5. Organizacija upravljanja ugostiteljskim poduzećem; 6. Financiranje poslovne aktivnosti ugostiteljskog poduzeća.

o Europskom fondu za pomorstvo i ribarstvo (EFPR) FLAG-ovi su definirani kao nositelji CLLD pristupa u razvoju ... SVEU ČILIŠTE U ZAGREBU FILOZOFSKI FAKULTET ODSJEK ZA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE ZNANOSTI Ak. god.

Darko Babi ć Komentor: dr.sc. Željka Mikloševi ć Zagreb, 2015. raspolaže neka organizacija ili društvo.

POVEZANE KNJIGE