Gospodarska matematika 2 2014

Gospodarska matematika 2 2014 - Erceg, Vesna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Erceg, Vesna
DIMENZIJA
9,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodarska matematika 2 2014.pdf
ISBN
7170402744263

OPIS

Udžbenik i zbirka zadataka za 2. razred srednje ugostiteljske škole Ovaj udžbenik i zbirka zadataka napisani su prema nastavnom programu za 2. razred srednje ugostiteljske škole (za kuhare, konobare i slastičare), a može se koristiti i u drugim strukovnim školama. Programski sadržaji izloženi su kroz šest poglavlja koja su podijeljena u manje cjeline. U svakoj cjelini, uz osnovne teoretske upute, riješeno je nekoliko primjera, a zatim slijede zadaci za vježbu. Rješenja zadataka su na kraju knjige.

je koordinator za ispite državne mature. Radila je više godina na Veleučilištu Vern kao predavač - vanjski suradnik na katedri za primijenjenu matematiku te predavala kolegije Gospodarska matematika i Poslovna statistika. 2014-06-20 13:07:28 raspored popravnih, predmetnih i razrednih ispita za ljetni rok Školske godine 2013./14.

Antuna Barca Crikvenica Mišljenje Vijeća roditelja: pozitivno ... MATEMATIKA 2 : udžbenik i zbirka zadataka iz matematike za drugi razred gimnazije i tehničke škole, 1.

POVEZANE KNJIGE