Trebaš lovu? Zaradi je!

Trebaš lovu? Zaradi je! - Juričić, Dinka (ur.) | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Juričić, Dinka (ur.)
DIMENZIJA
5,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Trebaš lovu? Zaradi je!.pdf
ISBN
1946337956846

OPIS

Pomoću ovog priručnika za razvijanje dječjeg poduzetništva mladi će čitatelji dobiti ideje kako zaraditi novac ne samo koristeći se postojećim mogućnostima nego i stvarajući nove prilike za zaradu. U prvom dijelu knjige iznose se preduvjeti za uspješno poduzetništvo, odnosno stavovi, navike, ponašanje i način razmišljanja koji će dovesti do pretvaranja ideje u djelo, te smjernice za kreativno razmišljanje, za postavljanje ciljeva i planiranje poslova. U drugom dijelu knjige na konkretnom primjeru pokazuje se kako stvoriti poslovni plan koji obuhvaća podatke o poslu i uvjetima poslovanja, plan ostvarivanja poslovne ideje i proračun. Treći dio sadrži savjete o uspjehu, a mogu se i ispunjavati upitnici te prema postignutim rezultatima vidjeti što još treba naučiti i koja ponašanja i navike treba promijeniti da bi se postigao uspjeh u onome što radimo.

Najstarejši med ubežniki je 72-letni Luciano Scibilia, obsojen na šest let zapora zaradi spolnih napadov na več najstnic. Med letoma 2006 in 2007 se je izdajal za pranoterapevta z močjo ozdravljenja ... Med nami so vohuni...

U prvom dijelu knjige iznose se preduvjeti za uspješno poduzetništvo, odnosno stavovi, navike ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Trebaš lovu? Zaradi je! autora Juričić, Dinka (ur.). Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Trebaš lovu? Zaradi je! Priručnik za razvijanje dječjeg poduzetništva.

POVEZANE KNJIGE