A što s otpadom

A što s otpadom - French, Jess | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
French, Jess
DIMENZIJA
3,67 MB
NAZIV DATOTEKE
A što s otpadom.pdf
ISBN
2269411376777

OPIS

Sve što trebate znati o ljudskom utjecaju na okoliš, bio on dobar ili loš, od zagađenja i otpada do obnovljive energije i recikliranja plastike. Ova ekološka slikovnica naučit će mlade ekologe kako naša djelovanja utječu na planet. Otkrijte šokantne činjenice o otpadu koji proizvodimo i kamo on odlazi. Jeste li znali da svaka četkica za zube koja je ikad napravljena još uvijek postoji? Ili da Pacifičkim oceanom pluta hrpa smeća dvaput veća od površine Teksasa? Ali nije sve tako crno. Osim što objašnjava gdje griješimo, A što s otpadom? pokazuje i što činimo dobro! Otkrijte aktualne planove spašavanja mora, programe raznih država koji već sada imaju pozitivan učinak, te kako otpad može biti pretvoren u nešto korisno. I najmanja promjena pomaže našem planetu! Slikovnica je proizvedena od odgovorno odabranih materijala i sojine tinte.

... U cilju stvaranja što manje količine otpada u glomazni otpad bi se trebalo odložiti samo onaj otpad koji nije moguće drukčije iskoristiti.

Bacajući pomiješano smeće na hrpu stvorena su odlagališta koja, osim što nagrđuju vizure naših gradova i mjesta, mogu donijeti brojne probleme i opasnosti. A ŠTO S OTPADOM - Mala encilopedija za spas planeta - jess french (157804) - Ova ekološka slikovnica naučit će mlade ekologe kako naša djelovanja utječu na planet. Otkrijte šokantne činjenice o otpadu koji proizv... Osim što objašnjava gdje griješimo, A što s otpadom? pokazuje i što činimo dobro! Otkrijte ... Sve što trebate znati o ljudskom utjecaju na okoliš, bio on dobar ili loš, od zagađenja i otpada do obnovljive energije i recikliranja plastike.

POVEZANE KNJIGE