Pjesma Leda i vatre 4: Gozba vrana

Pjesma Leda i vatre 4: Gozba vrana - Martin, George R.R. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, George R.R.
DIMENZIJA
7,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Pjesma Leda i vatre 4: Gozba vrana.pdf
ISBN
3946587525948

OPIS

Rat je u Sedam Kraljevina ugušen. Posljedice su ostavile bolan trag na svim stranama. Iako shrvana od boli zbog smrti svojega prvorođenog sina, Cersei Lannister svim silama nastoji zadržati vlast. Pohod Robba Starka brutalno je okončan na Krvavom vjenčanju. Stannis Baratheon utaborio se na Zidu i uz pomoć Vrhovnog zapovjednika Jona Snowa nastoji pridobiti knezove Sjevera. Na Željeznom otočju odlučuje se o novom kralju i kuje osvajački pohod na Zapadne Zemlje. I Dorne je podijeljen – dok jedni traže osvetu za princa Oberyna, drugi nastoje održati mir. Arya Stark je na Braavosu. Sudbina joj je namijenila posve neočekivan put. Glasine o Tyrionu i Daenerys sve se brže šire… U Gozbi vrana upoznajemo nove likove, što je dobrodošla promjena u serijalu u kojem je izginulo mnogo glavnih likova. Vjerojatno je najzanimljivija pridošlica Asha Greyjoy, samoprozvana krakenova kći koja prkosi svim zakonima tradicije. Cersei Lannister pršti u svoj svojoj zloj raskoši i, dakako, oduševljava nepokolebljivošću. Rat možda jest službeno gotov, no borbe još traju jer se preživjeli bore za ostatke te očajnički pokušavaju sklopiti nove saveze ne mireći se s porazom. Pjesma Leda i Vatre iscrpna je studija o moći, koju svaki dio serijala osvjetljuje iz drugog kuta. U Gozbi vrana prikazana je krhkost toliko žuđene vlasti. Na prijestolju nitko nije siguran, a spletke i prijevare svima su za petama. Krvoločna borba za moć odnijela je mnoge živote, nitko nije ostao pošteđen, pa ni pravog pobjednika, zapravo, nema. Nitko od njih nije na pobjedničkom tronu. Možda jedino vrane. O knjizi: “George R. R. Martin neosporno je najbolji autor epskog fantasyja. Radnja napinje živce, nasrće, donosi nesanicu, a Martinova je inspiracija neiscrpna u vještoj gradnji mnoštva likova… Bez imalo sumnje, možemo ga proglasiti američkim Tolkienom.” Time Magazine “Pjesma Leda i Vatre jedini je fantasy serijal koji bih smjestila uz bok Gospodaru prstenova… Riječ je o serijalu za osviještene, pametne ljude, čak i za one koji ne čitaju fantasy.” Marta Salij, Detroit Free Press “Najdojmljiviji moderni fantasy, i u ideji i u razradi, Martinov je serijal Pjesma Leda i Vatre. Remek-djelo koje pripada samom vrhu fantasyja.” Contra Costa Times “Kako George R. R. Martin pripovijeda? Uhvati vas i ne pušta. Apsolutno briljantno.” Robert Jordan Serijal sadrži sljedeće knjige: PJESMA LEDA I VATRE 1 – IGRA PRIJESTOLJA PJESMA LEDA I VATRE 2 – SRAZ KRALJEVA PJESMA LEDA I VATRE 3 – OLUJA MAČEVA – ( svezak 1. i 2.) PJESMA LEDA I VATRE 4 – GOZBA VRANA PJESMA LEDA I VATRE 5 – PLES SA ZMAJEVIMA – ( svezak 1. i 2.)

Nakon svega što se dogodilo, Cersei vidi neprijatelje sa svih strana, jer se u Kraljevu Grudobranu smatra ... PJESMA LEDA I VATRE 4: GOZBA VRANA, George R. R.

Cijena: 239,00 kn: Dodaj u košaricu . Rat je u Sedam Kraljevina ugušen.

POVEZANE KNJIGE