Igre i vježbe za učenje 5-6 pisanje, računanje,slaganje

Igre i vježbe za učenje 5-6 pisanje, računanje,slaganje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Igre i vježbe za učenje 5-6 pisanje, računanje,slaganje.pdf
ISBN
6430010689471

OPIS

Djeca žele učiti, ali uz zabavu! U ovoj knjizi djevojčice i dječaci od 5 do 6 godina pronaći će brojne šarene vježbe, uz pomoć kojih na način primjeren djeci uče logično razmišljati, razvijaju finu motoriku i sposobnost koncentracije. Zvjezdice za bojenje kao nagrada na kraju svake vježbe omogućuju trenutni doživljaj uspjeha. Uz svaki zadatak pronaći ćete rješenje!

Područje: Dječja književnost Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9798169 Kategorije: Dječja književnost , Učenje kroz igru Oznake: dječje knjige , učenje kroz igru Jezik: Hrvatski Biblioteka: Felix Godina izdanja ... Djeca žele učiti, ali uz zabavu! U ovoj knjizi djevojčice i dječaci od 5 do 6 godina pronaći će brojne šarene vježbe, uz pomoć kojih na način primjeren djeci uče logično razmišljati, razvijaju finu motoriku i sposobnost koncentracije. Zvjezdice za bojenje Djeca žele učiti, ali uz zabavu! U ovoj knjizi djevojčice i dječaci od 4 do 5 godine pronaći će brojne šarene vježbe, uz pomoć kojih na način primjeren djeci uče logično razmišljati, razvijaju finu motoriku i sposobnost koncentracije.

Važno je napomenuti da su ove kocke i radni listovi rađeni ciljano za djecu s poteškoćama u razvoju s ciljem da se pojednostavi proces usvajanja čitanja, a pri tome smo svjesno zanemarili određena gramatička pravila. Izbornik HP vježbe iz Hrvatskoga jezikaizrađene u poznatom alatu za izradu edukativnih kvizova i igrica Hot Potatoes...Provjerite gramatiku Hrvatskog jezika Vježbe i igre pamćenja imena i koncentracije. Autor: Marija Šimoković Sikavica.

POVEZANE KNJIGE