Sjeme tame

Sjeme tame - Kolega , Iva | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kolega , Iva
DIMENZIJA
11,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjeme tame.pdf
ISBN
3110897127955

OPIS

IMATE LI HRABROSTI OKRENUTI GLAVU? Iris je kućanica i majka troje djece, u obitelji koja je nesretna – kao i ostale nesretne obitelji – na svoj način. Njezina starija kći rodila je u četvrtom srednje, odselila s dečkom u Hamburg i gotovo prekinula svaki kontakt s obitelji. Mlađa Julija školuje se u drugom gradu, a u obiteljski dom dolazi samo kad mora. Glava obitelji, Saša, u vječitom je stresu zbog posla, a utjehu nalazi u alkoholu i ljubavnicama. Iris je okupirana brigom o trećem djetetu, desetogodišnjem Luki i čitanjem crne kronike. Kad pročita vijesti o jednom, a potom i drugom silovanju, koja su se dogodila u njezinom gradu, Iris počinje sumnjati u svojeg muža: u to vrijeme nije bio kod kuće, a vratio se krvave odjeće i s ogrebotinama. Je li njezin Saša monstrum o kojem bruji cijeli grad? Izluđena strepnjom, Iris iščekuje sljedeće silovanje, a život joj se pretvara u pakao. Konačno otkriće strašnije je od svega što je mogla zamisliti.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 21452 ... Iva Kolega: Sjeme tame.Iris je kućanica i majka troje djece, u obitelji koja je nesretna - kao i ostale nesretne obitelji - na svoj način.

Njezina starija kći rodila je u četvrtom srednje, odselila s dečkom u Hamburg i gotovo prekinula svaki kontakt s obitelji. Još jedan izvrstan roman (psihološki triler) čije autorstvo potpisuje hrvatska autorica, rodom iz Zadra. Sjeme tame, kako imenom, tako i radnjom, ne odskače od svjetskih trilera.

POVEZANE KNJIGE