Putovanja od drevnih civilizacija do letova u svemir

Putovanja od drevnih civilizacija do letova u svemir PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanja od drevnih civilizacija do letova u svemir.pdf
ISBN
8032656901020

OPIS

Jedan od najradosnijih trenutaka u životu odlazak je na daleko putovanje u nepoznate zemlje. Ova vam knjiga neće otkriti mjesta koja biste trebali posjetiti za života, ali će vam rasvijetliti kako su putovanja nekoć izgledala. Kronološki prateći velika putovanja – od drevnih civilizacija, koje su se kretale uglavnom radi trgovine, preko seobe naroda, prvih hodočašća, velikih geografskih otkrića, prvih organiziranih turističkih ruta, pa sve do suvremenih putovanja svim prijevoznim sredstvima – Putovanja će pobuditi nostalgiju, ali ujedno i zagolicati maštu svih onih čitatelja kojima je samo putovanje ponekad veći užitak od konačnog odredišta. Stoga okusite uzbuđenje i romantiku putovanja, jer ova je knjiga prepuna povijesnih karata, prekrasnih fotografija, egzotične putne opreme i napetih svjedočanstava. Upravo je ova knjiga obvezno štivo svakoga putnika iz naslonjača. Preveli: Ruđer Jeny i Marija Perišić

Pritužbe i pohvale: Email: [email protected] Tel: +385 51 324 010. ...

Međutim, iz kompanije "Virgin Galactic" se nadaju da će uskoro i taj zakon biti promijenjen i da će 2015. godine prvi turisti poletjeti u svemir iz baze u Škotskoj. Arheološko nalazište Baalbek u Libanonu ima neke od najvažnijih dobro očuvanih rimskih ruševina današnjice.

POVEZANE KNJIGE