Uvijek gladni

Uvijek gladni Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvijek gladni.pdf
ISBN
6476670924028

OPIS

Knjiga UVIJEK GLADNI otkrit će vam kako možete ukrotiti glad, zaboraviti na kalorije i dijete te smršavjeti zauvijek! Neprestano ste gladni i nikako da smršavite? Zaboravite što su vas dosad poučavali o dijetama. Ovladajte svojom žudnjom za hranom, reprogramirajte svoje masne stanice i smršavite na lak način! U knjizi Uvijek gladni proslavljeni endokrinolog doktor David Ludwig objasnit će zašto su tradicionalne dijete neučinkovite. Ujedno će vam predstaviti metodu koja će vam pomoći da smršavite bez osjećaja gladi, budete vitalniji i osjećate se odlično. Revolucionarna istraživanja doktora Ludwiga pokazuju da dijete s niskim unosom masnoća rade protiv vas i to tako što potiču masne stanice da nagomilavaju bespotrebne kalorije. Autor smatra da se smanjivanjem unosa kalorija postojeće stanje samo pogoršava. Na taj način um i metabolizam se hvataju u koštac i to je bitka u kojoj ne možete pobijediti. Priručnik Uvijek gladni nudi radikalno drukčiji pristup prehrani. On se temelji na trofaznoj metodi koja se uopće ne bavi kalorijama, nego se izravno obračunava s masnim stanicama. U svim receptima i jelovnicima čekaju vas slasne namirnice bogate zdravim masnoćama, sočne bjelančevine i prirodni ugljikohidrati. Rezultat? Vaše će masne stanice osloboditi suvišne kalorije. A vi ćete početi mršavjeti ne boreći se više protiv žudnje za hranom i neprestanom gladi. Ovdje vam se nudi dijeta u kojoj se ničega nećete morati odreći! O autoru: David S. Ludwig, po struci je endokrinolog, ali ujedno znanstvenik i profesor na Medicinskom fakultetu i Fakultetu za javno zdravlje Harvardskog sveučilišta. Vodi i Centar za sprječavanje pretilosti u Dječjoj bolnici u Bostonu. U svojem znanstveno-istraživačkom radu bavi se proučavanjem utjecaja hrane na hormone, metabolizam, tjelesnu masu i vitalnost. Časopis Time prozvao ga je „borcem protiv pretilosti“ jer se bori za korjenite promjene prehrambene politike: ograničeno oglašavanje junk fooda usmjereno prema djeci u ranoj dobi i poboljšanje kvalitete nacionalnih programa prehrane.

Opis; Neprestano ste gladni i nikako da smršavite? Zaboravite što su vas dosad poučavali o dijetama!!! Stalnu prazninu u želucu možete osjećati jer ste se malo zanemarili pa ne spavate dovoljno, birate bijeli kruh ili druge bijele žitarice, a i slatko vam je draže od slanog Znate da ih nije sama ispekla, ali svejedno se javlja strašna glad. U časopisu Brain and Cognition otkrivaju 2016.

U PMS-u ste. Mnoge žene znaju da unošenje veće količine hrane mogu opravdati izjavom "u PMS-u sam!".

POVEZANE KNJIGE