Prehrana 21. stoljeća za žene

Prehrana 21. stoljeća za žene - Kažinić Kreho, Lejla | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kažinić Kreho, Lejla
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrana 21. stoljeća za žene.pdf
ISBN
4317300134613

OPIS

Nastavak knjige Prehrana 21. stoljeća ugledne nutricionistkinje i liječnice i nadalje se bavi proučavanjem utjecaja hrane na zdravlje. Nova je knjiga namijenjena ženama i poučava kako se zdravom prehranom mogu spriječiti najčešće ženske bolesti i tegobe, od tinejdžerskih bolesti do menopauze. Ponuđeno je i više od stotine privlačnih recepata za jela koja liječe i čuvaju zdravlje, a sastoje se od jednostavnih namirnica iz našeg podneblja.

Lejla Kažinić Kreho: Prehrana 21. stoljeća za muškarce Uživajući u hrani ojačajte muževnost i plodnost, održavajte vitkost te spriječite najčešće muške bolesti i tegobe.

Lejla Kažinić Kreho pisala je za sve žene, počevši od tinejdžerica pa sve do onih u 'zlatnim' godinama. Nakon uspjeha knjige 'Prehrana 21. stoljeća', u kojoj je čitatelje upoznala s dragocjenim moćima tradicionalnih namirnica, svoju drugu knjigu dr.

POVEZANE KNJIGE