Igre i vježbe za učenje-logično razmišljanje

Igre i vježbe za učenje-logično razmišljanje PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Igre i vježbe za učenje-logično razmišljanje.pdf
ISBN
9163814077538

OPIS

Podržite svoje dijete u prirodnoj potrazi za znanjem i ponudite mu da već u predškolskom uzrastu samostalno postigne svoje prve uspjehe. Raznovrsni zadaci i vježbe potiču logično razmišljanje, razvijaju koncentraciju, vježbaju finu motoriku. Uz igru i bez nepotrebnog pritiska Vaše će dijete steći samopouzdanje i vjeru u vlastite sposobnosti – važan korak za predstojeći polazak u školu. Vježbenice sadrži jednostavne slikovne upute za rješavanje i samostalno vježbanje.

Edukativne igre, vježbe, materijali, pripreme za učenje i poučavanje, lektire, web shop. Ima ih igre i vježbe za terapiju parova koji mogu pomoći u poboljšanju odnosa ljubavi i da vam objasnimo sljedeće u ovom članku Psihologije-Online. Vi svibanj također biti zainteresirani: Kako poboljšati komunikaciju u par Indeks .

Projekt Growing up on a safer Internet (Odrastanje uz sigurniji internet) razvija svijest o primjeni digitalne tehnologije u osobnom i profesionalnom životu, posljedicama njezine primjene te pravima i odgovornostima digitalnog građanina. Igre i vježbe za učenje - Koncentracija i izdržljivost Vježbenica Grupa autora. 29,90 kn.

POVEZANE KNJIGE