Prehrana 21. stoljeća za muškarce

Prehrana 21. stoljeća za muškarce - Kažinić Kreho, Lejla | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kažinić Kreho, Lejla
DIMENZIJA
8,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrana 21. stoljeća za muškarce.pdf
ISBN
8391296213372

OPIS

Autorica nekoliko bestselera o prehrani, nutricionistkinja i liječnica koja svojim knjigama i nastupima u medijima želi pridonijeti svijesti o utjecaju hrane na naše zdravlje, namijenila je ovu knjigu muškarcima, upravo kao što je prethodnu namijenila ženama. Pravilnom prehranom mogu se u svakoj životnoj dobi spriječiti najčešće bolesti i tegobe te unaprijediti kvaliteta života. Autorica predlaže jelovnik za tinejdžere, potom za muškarce koji su izloženi sportskim naporima, pa za one koji žele pojačati spolnu želju i plodnost, kao i za razne bolesti i tegobe specifične za mušku populaciju. Knjiga sadrži mnogobrojne privlačne recepte za jela koja mogu doprinijeti očuvanju zdravlja.

Već više od petnaest godina se bavi kliničkim nutricionizmom u Velikoj Britaniji i Hrvatskoj gdje vodi nutricionističko dijetetsko savjetovaliste Nutrimen. hrana 21. stoljeća trebala bi biti upravo suprotno - povratak namirnicama koje su nam nadohvat ruke, u našim vrtovima i na policama kuhinje, ali ih ne znamo dobro upotrijebiti i kombinirati kako bismo dobili zdrav i kvalitetan obrok ili obrok koji može čak imati ulogu lijeka. Nakon uspjeha knjige Prehrana 21.

Zašto? U svojoj prvoj knjizi Prehrana 21. stoljeća - 12 znanstvenih odgovora na pitanje može li hrana biti užitak i lijek govorila sam o svima - djeci, ženama i muškarcima - da bih drugom knjigom dala opsežniji uvid u vezu između zdravlja žene i svakodnevne prehrane. "Prehrana 21.

POVEZANE KNJIGE