Pobijedite depresiju snagom vjere

Pobijedite depresiju snagom vjere - Kheriaty, Aaron | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kheriaty, Aaron
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedite depresiju snagom vjere.pdf
ISBN
3712160414057

OPIS

Specifičnost ove knjige u odnosu na druge knjige u kojima se govori o depresiji je što autor, psihijatar i medicinski pedagog, pridaje velik značaj duhovnoj dimenziji depresije. Kao što sam u uvodu ističe, knjiga je prvenstveno namijenjena katolicima i pripadnicima drugih kršćanskih denominacija. U razmatranjima depresije on nastoji uskladiti spoznaje suvremene psihologije i medicine s naučavanjem Svetoga pisma i predaje. U dodatku knjige se nalaze izvori za daljnje proučavanje, molitve za pomoć u tjeskobi i govor Ivana Pavla II. na temu depresije.

4. Djelovati u saglasnosti sa svojom predodređenošću ( najvažnije je djelovati u skladu sa svojom muškom ili ženskom prirodom).

Oznake: #aktualno #depresija ... Članci pod oznakom: Pobijedite depresiju snagom vjere O KRIVNJI I SAVJESTI Normalni i patološki osjećaj krivnje dva su stanja koja je bitno razlikovati, evo što može pomoći u tome Osobni razvoj EVO KAKO IH IZBJEĆI Ove dvije zamke guraju nas u depresiju i udaljuju od naših bližnjih - skloni su im mnogi vjernici ... U knjizi "Pobijedite depresiju snagom vjere" ugledni psihijatar Aaron Kheriaty propituje suvremene učinkovite načine za nošenje s ovom sveprisutnom bolešću i njezinim posljedicama ... Pobijedite depresiju snagom vjere Medicinsko-duhovni pristup John Cihak, Aaron Kheriaty. Velik broj ljudi pati od duboke, sveprožimajuće tuge koju moderni psihijatri nazivaju depresijom.

POVEZANE KNJIGE