Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci

Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci - Castells, Fabrega | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
4,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci.pdf
ISBN
1967438164045

OPIS

U školi se pojavljuje maca i “Nerazdvojni” odluče brinuti o njoj nakon što potraga za njezinim vlasnikom dolazi u slijepu ulicu. Briga o kućnom ljubimcu uključuje mnogo posla, ali ekipa je spremna učiniti sve što je potrebno da se pomogne maloj maci. Svi su se uključili u organiziranje prikupljanja sredstava za svoju novu prijateljicu macu. Dječaci i djevojčice iz ekipe povezali su se sa svojim novim kućnim ljubimcem zbog svih zabavnih iskustava koja su doživjeli, no jednog dana pojavio se vlasnik mace. Što će se dogoditi? Kako će se “Nerazdvojni” osjećati?

18:12-14). Uvek imaj to na umu dok se iskreno trudiš da pomogneš Jehovinim dragim zalutalim ovcama da se što pre vrate u stado.

Briga o kućnom ljubimcu uključuje mnogo posla, ali ekipa je spremna učiniti sve što je potrebno da se pomogne maloj maci. Svi su se uključili u organiziranje prikupljanja sredstava ... ELISENDA CASTELLS MARTA FABREGA ODGOVORNOST - Briga o izgubljenoj maci Odgovornost: briga o izgubljenoj maci Slikovnice .

POVEZANE KNJIGE