NaučI igrati pošteno uz vodenjaka Grgu

NaučI igrati pošteno uz vodenjaka Grgu - Heymans, Adrienne | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Heymans, Adrienne
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
NaučI igrati pošteno uz vodenjaka Grgu.pdf
ISBN
5370539794639

OPIS

Vodenkonj Grga voli se igrati sa svojim prijateljima, ali ne zna gubiti! Ako ne pobjeđuje, Grga vara, nalazi isprike da ponovno započnu igru i ljuti se umjesto da čestita pobjedniku. Prijatelj Marko odluči ga naučiti da je svaka igra najzabavnija kada igraš pošteno! Potražite i ostale slikovnice iz serije “Živimo zajedno”, koje kroz priču djecu uče pravilima ponašanja!

od 39,90 KN. Nauči kako biti oprezan uz mišicu Mašu.

U ovom naslovu vodenkonj Grga jako se voli igrati s prijateljima, ali ako ne pobjeđuje, on se ljuti i vara. Svi volimo pobjeđivati, ali se moramo naučiti gubiti i nositi s porazom, a sve se to može kada se nauči igrati pošteno. Gradski ured za sport i mlade Gradski ured za sport i mlade obavlja poslove koji se odnose na: sport, mlade, osiguravanje sredstava za financiranje djelatnosti sporta i mladih, program javnih potreba u sportu, izradu, praćenje i provedbu program za mlade, te na druge poslove koji su mu stavljeni u nadležnost. Stiže zahlađenje, dočekajte ga spremni uz ove prijenosne grijalice...

POVEZANE KNJIGE