Bio ali ne ostaje

Bio ali ne ostaje - Smith, Ali | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Ali
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Bio ali ne ostaje.pdf
ISBN
3106923365346

OPIS

Ovaj intrigantni, zavodljivi roman jedne od najcjenjenijih i najsvestranijih suvremenih europskih spisateljica predstavlja na neki način misaoni eksperiment. Na čitatelju je da zamisli viktorijansku kuću u bogatom londonskom predgrađu, jedan uštogljeni bračni par i „nekonvencionalnu“ svečanu večeru, kakvom povremeno pokušavaju rasteretiti rutinu. Na jednoj takvoj pojavljuje se međutim, niotkuda, zaista nekonvencionalan čovjek: negdje između pomno osmišljenih sljedova on jednostavno ustaje, odlazi na kat i zaključava se u gostinjsku sobu. Njegovo odbijanje da taj samoizabrani zatvor i utočište napusti tek je okidač ove neobične, meandrirajuće priče koja, kroz galeriju sasvim specifičnih likova, precizno oslikava jedno posve moguće i autentično britansko sada i ovdje. Ali Smith osvjedočena je majstorica pera, živi jezik njezinih protagonista iz složene književne konstrukcije modelira trodimenzionalan, opipljiv svijet. Izvorni naslov ovog romana neprevodiv je, kao što je ishod onog eksperimenta nepredvidiv. Ali Smith poznato ostavlja za sobom, rekreira čitanje kao avanturu.

Ali Smith. Iz recenzije : ''Ovaj intrigantni, zavodljivi roman jedne od najcjenjenijih i najsvestranijih suvremenih europskih spisateljica predstavlja na neki način misaoni eksperiment.

... To inače ne bi bilo čudno, ali njegov sin Ante je 19-godišnji student pa se postavlja pitanje od kuda mu 136 ... Obitelj pristala Velika vijest: Objavljuju prve snimke Schumija nakon nesreće! Pola godine stariji ste od Modrića, nadomak 36.

POVEZANE KNJIGE