Strankinja u kući

Strankinja u kući - Lapena, Shari | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lapena, Shari
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Strankinja u kući.pdf
ISBN
6045701277272

OPIS

Strankinja u kući novi je svjetski hit autorice popularnog trilera Par iz susjedstva Shari Lapene. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Čekate da se vaš ljubljeni suprug vrati s posla. Pripremate večeru i veselite se što ćete jedno s drugim podijeliti današnje dogodovštine. To je posljednje čega se sjećate. Probudite se u bolnici, a nemate pojma kako ste dospjeli tamo. Kažu vam da ste doživjeli nesreću kad ste izgubili kontrolu nad vozilom jureći sumnjivim dijelom grada. Policija sumnja da ste upleteni u mutne poslove. Ali vaš suprug odbija povjerovati u to. Vaša najbolja prijateljica nije tako sigurna u vašu nevinost. A vi ni sami ne znate što biste mislili… “Ovu knjigu nećete moći ispustiti iz ruku.” – WOMAN & HOME “Napeto!” – GOOD HOUSEKEEPING “Prepuno šokantnih preokreta.” – LINWOOD BARCLAY O autorici trilera Strankinja u kući: SHARI LAPENA radila je kao odvjetnica i nastavnica engleskoga jezika prije nego što se okušala kao spisateljica. Njezin debitantski triler – Par iz susjedstva – postao je svjetski bestseler.

Zaliha u klupskim centrima > Strankinja u kući je triler prepun obrata uz posve neočekivani kraj. Posljednje čega se Karen Krupp prisjećala je da je očekivala voljenog supruga da se vrati kući nakon posla.

Ward. Cijena: 39,90 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Uobraženi gad Vi Keeland.

POVEZANE KNJIGE