Ovo nije knjiga za matematiku

Ovo nije knjiga za matematiku - Weltman, Anna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weltman, Anna
DIMENZIJA
3,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Ovo nije knjiga za matematiku.pdf
ISBN
8438407230746

OPIS

Zakorači u svijet uzoraka, simetrije i oblika i okušaj se u stvaranju savršenih kružnica i trokuta stvarajući vlastite mozaike i izrađujući čarobne mandale. Bilo da si matematički genij ili da samo nešto odvažno crtkaraš i bojiš, ova je knjiga tvoj grafički vodič za kreativno umjetničko stvaranje. Ali zapamti – ovo NIJE knjiga za matematiku. Ili možda ipak jest? Slijedi upute korak po korak i načini sjajan niz nevjerojatnih matematičkih uzoraka i oblika. Promatraj kako piramide i spirale nastaju iz mnogih oblika, stvaraj zbirku različitih šara mozaika, otkrij kako nacrtati savršenu kružnicu, nemogući trokut i još mnogo toga. Ima dosta prostora za stvaranje i bojenje tvojih matematičkih remek-djela i praktičan dio s praznim stranicama za dodatno kreativno umjetničko stvaranje. O autorici Anna Weltman je učiteljica u Kaliforniji, u SAD-u, koja sa strašću poučava djecu matematici pokazujući kako je ona dio svijeta oko nas te je prisutna u glazbi i umjetnosti. Kada ne prenosi ljubav prema matematici, Anna uživa u umjetnosti, rukotvorinama, kuhanju i stvaranju glazbe. Dob: 8 – 12

... „Ne bih rekla da je ovo knjiga samo za klikeraše, ona je knjiga za sve koji žele dobiti sažetu, lijepo osmišljenu i izloženu misao i informaciju o ekonomiji i matematici", komentirala je Sonja Radas s Ekonomskog instituta u Zagrebu, ujedno i gostujuća znanstvenica na Massachusetts ... Ne zaboravite - ovo NIJE knjiga o matišu.

Kad ne deli ljubav prema matišu, Ana obožava da slika, majstoriše, kuva i komponuje. Ne zaboravite - ovo NIJE knjiga o matišu. Ili možda jeste? Ana Veltman je učiteljica iz Njujorka.

POVEZANE KNJIGE