Male laži / džepno

Male laži / džepno - Moriarty, Liane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moriarty, Liane
DIMENZIJA
9,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Male laži / džepno.pdf
ISBN
5443074375849

OPIS

Male laži najprodavanija je knjiga s liste New York Timesa Sada i serija na HBO-u, u kojoj glume Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Adam Scott, Zoe Kravitz i Laura Dern. U režiji Jean-Marca Valleea, redatelja filmova “Divljina” i “Dobri dileri iz Dallasa” i prema scenariju Davida E. Kelleyja. Autorica romana “Posljednja obljetnica” i “Suprugova tajna” napisala je roman o opasnim malim lažima koje izgovaramo samo kako bismo preživjeli. Ubojstvo… Nezgoda… Ili samo roditelji koji ne vode brigu? No sigurno je da je netko mrtav. Madeline je energična, duhovita, zajedljiva i strastvena; sve pamti i nikome ne oprašta. Celeste je toliko lijepa da ju ljudi ne mogu prestati gledati, no ispašta zbog te iluzije o savršenstvu. Samohrana majka Jane nova je u gradu i toliko je mlada da drugi misle da je dadilja. Te tri žene nalaze se na različitim raskrižjima, ali završit će na istom, zapanjujućem mjestu. “Male laži” izvanredno prikazuje bivše muževe i druge žene, majke i kćeri, skandale na školskom dvorištu i male laži koje mogu postati smrtonosne. “Ako tražite roman koji nećete moći ispustiti iz ruku, pronašli ste ga.” Oprah.com “Tajne koje se skrivaju u ovom naizgled mirnom gradiću toliko su mračne da bi David Lynch skakao od veselja.” Entertainment Weekly “[Čitanje] uspješnica Liane Moriarty isto je kao da pijete ružičasti koktel Cosmoplitan u koji je netko dodao otrov.” USA Today

Sada ju je na svoju obalu privukao idi Male laži - Liane Moriarty. Izdavač: Mozaik „ - To se svakome može dogoditi".

Kolačice (Cookies) koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ovih stranica. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i ... ROMAN naslovi Male laži ili Anđeo čuvar, džepno izdanje samo 29,90 kn! KREDE ZA CRTANJE PO ULICI 20 kom u kanti samo 7,90 kn! VERA WANG Flower Princess toaletna voda 30 ml samo 99,90 kn! MAYBELLINE Lash Sensational maskara više vrsta samo 38,90kn! AQUAFRESH pasta za zube fresh & minty ili mild & minty, 100ml samo 9,90kn! Roman Male laži ili Anđeo čuvar Raspoloživost i cijena .

POVEZANE KNJIGE