Ponoćni pustolovi

Ponoćni pustolovi - Walliams, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walliams, David
DIMENZIJA
9,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponoćni pustolovi.pdf
ISBN
6796057520696

OPIS

Dobro došli u Ponoćne pustolove! Ponoć je doba kad većina djece već duboko spava, osim, dakako… Ponoćnih pustolova! To je vrijeme kad njihove pustolovine tek počinju… Nakon što Toma u glavu pogodi loptica za kriket, zatekne se u bolnici “Lord Funt” gdje ga dočeka najstrašniji čovjek kojega je ikada vidio. I baš kad pomisli da stvari ne mogu biti gore, na scenu stupi zla glavna sestra koja upravlja dječjim odjelom… Tom niti ne sluti da će se uskoro otisnuti na najfantastičnije putovanje života. Ovo je čarobna pripovijest o petero djece na bolničkom odjelu – i njihovoj epskoj pustolovini! Briljantan, novi roman za djecu Davida Walliamsa topla je, dirljiva priča o čaroliji i prijateljstvu – i o ostvarenju vlastitih snova. “Apsolutno obožavam knjige Davida Walliamsa! Postat će dječji klasici.” Sue Townsend, Guardian David Walliams osvojio je svijet dječje književnosti poput uragana. Njegov sedmi roman, Tetka probisvjetka, smjesta je zauzeo prvo mjesto na ljestvicama bestselera i bio je najprodavanija knjiga izdavačke industrije 2014. godine. Davidove knjige prevedene su na više od četrdeset jezika; samo su u Velikoj Britaniji prodane u više od sedam milijuna primjeraka. Ovjenčane su dosad nepremašenim pohvalama kritike, a Bljakburger, Zla zubarica i Tetka probisvjetka osvojile su nagradu za dječji roman godine, National Book Awards Children’s Book of the Year. Osim tih naslova na hrvatski su mu jezik prevedeni i romani Mali milijarder, Banditska bakica, Dječak u haljini i Djedov veliki bijeg, te zbirka priča Najgora djeca na svijetu i slikovnica Zmija u mojoj školi.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Međimurje. Društvo; Crna Ponoćni pustolovi je čarobna pripovijest o petero djece na bolničkom odjelu - i njihovoj epskoj pustolovini! Prijavite se Valuta : BAM.

POVEZANE KNJIGE