Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault

Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault - Amiot, Marie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amiot, Marie
DIMENZIJA
7,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault.pdf
ISBN
4996045782434

OPIS

“Ilustrirana Biblija za djecu” obraća se malenima sa svim bogatstvom i puninom biblijskog izričaja. Kratki i jasni tekstovi popraćeni su prekrasnim ilustracijama iznimnih detalja i boja osmišljenima tako da upoznaju vaše dijete s najljepšim pustolovinama i nezaboravnim junacima povijesti našega spasenja. Čitajte ovu Bibliju svojoj djeci i recite im da vam opišu slike – tako će svi tekstovi postati jasni i upečatljivi! Pustite da vas zajedno ponesu oduševljenje i zanos kojim su prožete ove priče. Kroz dječje oči otkrivajte ili se prisjećajte poznatih biblijskih događaja i junaka. Pred vašim očima odvijat će se čudesna pustolovina povijesti našega spasenja, u kojoj se očituje ljubav Božja prema ljudima. Zajedno sa svojom djecom otkrivajte Isusa, pomozite im da mu priđu i da osluškuju njegovu riječ. Ova nova “Ilustrirana Biblija za djecu” uistinu je idealan dar za sve obitelji i dragocjeno sredstvo uvođenja u otajstvo Božje objave!

Važnost poznavanja Boga ne može se prenaglasiti, a to je moguće samo kroz Bibliju, jer od poznavanja Boga… Biblija za djecu postoji kako bi objavila Isusa Krista djeci kroz distribuciju ilustriranih biblijskih priča putem Interneta, mobilnih telefona i dlanovnika, tiskanih traktata u boji i bojanki na mnogih jezicima. Biblija za djecu Vaše omiljene priče iz Biblije.

Ceny już od 20,94 zł. Prekrasno ilustrirana Biblija za djecu s brojnim pričama iz Staroga i Novoga zavjeta idealno je štivo za mališane koje zanima Riječ Božja. Čitajući ove sažete i jasno prepričane biblijske priče, djeca će pronaći poticaj za skladan život u vjeri.

POVEZANE KNJIGE