Tom Gates je totalni zakon

Tom Gates je totalni zakon - Pichon, L. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, L.
DIMENZIJA
6,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates je totalni zakon.pdf
ISBN
5757532046859

OPIS

Iznimno uspješan peti nastavak serijala o Tomu Gatesu donosi nove pustolovine popularnog junaka u školi i kod kuće. Svjetski hit-serijal o Gatesu preveden je na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji. Svojim humorom i zabavnim crtežima Tom Gates osvojio je sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i djecu, pogotovo dječake, kojoj čitanje nije među omiljenim aktivnostima. Velikoj popularnosti knjiga britanske književnice i ilustratorice Liz Pichon pridonijele su i prestižne nagrade: Roald Dahl, za najsmješniju dječju knjigu; Waterstone”s, za dječju knjigu godine, i Red House Award, za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

Kupi! Tom Gates - Sve je super (više-manje), 3. knjiga ... Backman je ovom divnom posvetom povezao tri generacije.

Sutra smo mama, tata i ja zajedno pročitali veoma zanimljivu knjigu Skener čudesne životinje. Od prošloga se tjedna u prodaji može naći knjiga "How to Avoid a Climate Disaster" (Kako izbjeći klimatsku katastrofu) koju potpisuje osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Bill Gates.Knjiga je rezultat više godina njegovog rada i suradnje sa stručnjacima na području klimatskih promjena i energetike, te daje smjernice koje bi svijet trebao slijediti kako bi ... Tom Gates - Totalno zabavan školski dnevnik. Tom Gates je totalni zakon.

POVEZANE KNJIGE