Pikantna jela s kapljicom alkohola – kuharica

Pikantna jela s kapljicom alkohola – kuharica - Vlahović, Branka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vlahović, Branka
DIMENZIJA
9,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Pikantna jela s kapljicom alkohola – kuharica.pdf
ISBN
1496226728056

OPIS

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu. Alkoholna pića, napose vino, imaju određenu prehrambenu vrijednost i nenadomjestiv su začin u mnogim jelima, tako da se neka bez njih ne mogu zamisliti. Gotovo je nemoguće naći kulinarske priručnike koji temeljito obrađuju ovu posebno privlačnu temu, pa vjerujemo da će ova gurmanska zbirka recepata i savjeta predstavljati značajan doprinos razvoju kulinarske vještine.Pića se dodaju mnogim jelima u manjoj količini da ih obogate, oplemene i zaokruže. Aromatske i hranjive tvari, te malo ili nimalo alkohola iz dodanog pića, dat će neusporedivu profinjenost okusa, mirisa i boja.

Nožem ... Nonina otočna kuharica. 60,00 kn.

Veliki izbor kuharica i recepta za jela u malim oglasima sa slikama i cijenama kuharica. Branka Vlahović: Pikantna jela s kapljicom alkohola (K18) Ne bacajte ostatke kuhane ili pečene piletine - pretvorite ih u slasne obroke za cijeli radni tjedan. Dovoljno je samo malo mašte i začina za fina i kreativna jela Pečeno pile i kokošja juha sastavni su dio nedjeljnog ručka u mnogim obiteljima.

POVEZANE KNJIGE