Ona prije mene

Ona prije mene - Delaney, JP | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delaney, JP
DIMENZIJA
9,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Ona prije mene.pdf
ISBN
7312425588221

OPIS

Taj zahtjev doima se neobičnim, čak i prijetećim – a u slučaju dviju žena koje će ispuniti taj zahtjev, posljedice će biti razorne… Nakon osobne tragedije, Jane je igrom slučaja došla do životne prilike za novi početak, prilike da živi u prelijepoj ultraminimalističkoj kući koju je projektirao zagonetni i privlačni arhitekt. Pronašavši kuću na broju jedan u ulici Folgate, ona odmah osjeća koliko je privlači i opušta taj prostor, no uvjet pod kojim može živjeti u toj kući je da se pridržava velikog popisa vrlo strogih pravila. Uselivši se, Jane ubrzo doznaje za Emmu, bivšu stanarku koja je ondje umrla pod zagonetnim okolnostima. Dok pokušava odvojiti istinu od laži, Jane nehotice prati iste obrasce, donosi iste odluke i proživljava isti užas kao i Emma, te se počinje pitati hoće li njezina priča biti repriza priče djevojke prije nje… Uz obrate koji se samo nižu i čitatelja hvataju posve nepripremljenog, Emmina prošlost i Janeina sadašnjost neumoljivo se isprepleću u ovome napetom psihološkom trileru koji nećete moći ispustiti iz ruku! »Ne možete prestati čitati! Jedan od najnapetijih trilera koje sam pročitala posljednjih godina. Prepun obrata i s fantastičnim završetkom! « Lisa Gardner »Majstorski osmišljena radnja koja će vas opčiniti… Svakako ćete ostati zapanjeni.« Booklist JP Delaney pseudonim je autora koji je već objavljivao bestselere pod drugim imenima. Ona prije mene njegov je prvi psihološki triler i za nju su otkupljena prava u više od trideset pet zemalja. Filmsku verziju režirat će Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard.

Ponedjeljak i petak: 12.00 - 19.00 Utorak, srijeda, četvrtak: Molimo vas da navedete sve stvari koje smatrate apsolutno nužnima za svoj život. Taj zahtjev doima se neobičnim, čak i prijetećim - a u slučaju dviju žena koje će ispuniti taj zahtjev, posljedice ... Faketa ima dvije kćerke i živi daleko od Srbije, a folk diva kaže: Ona je počela da pjeva prije mene! Piše S.

Filmsku verziju režirat će Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard. JP Delaney - Ona prije mene Nakladnik: Znanje Urednica: Danijela Žitković Rumbak Prijevod: Damir Biličić Broj stranica: 386 Uvez: tvrdi Godina izdanja: 2017.

POVEZANE KNJIGE