Nijemi vrisak

Nijemi vrisak - Marsons, Angela | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marsons, Angela
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Nijemi vrisak.pdf
ISBN
8836574523802

OPIS

Petero ljudi okupe se oko plitkoga groba.Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu… Mnogo godina kasnije, ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koji su potresli Black Country. Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta. Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag. Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim, da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno. “Zapanjujuće!” Mail on Sunday “Fantastičan prvijenac!” Mel Sherrat

Mnogo godina kasnije, ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koji su potresli Black Country.

Da stvar bude još gora, biće pronađeni ostaci žrtava i od pre nekoliko decenija... Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koje je potreslo Black Country. Policijska inspektorica Kim Stone shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag.

POVEZANE KNJIGE