Nemeza

Nemeza - Nesbo, Jo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Nemeza.pdf
ISBN
3389767260991

OPIS

Snimka sigurnosne kamere prikazuje muškarca kako ulazi u banku i šalterskoj službenici prislanja pištolj uz glavu. Govori joj da broji do dvadeset pet, a kada mu ona preda novac sa zakašnjenjem, ubije je. Slučaj je dodijeljen Harryju Holeu… Dok mu je djevojka u Rusiji, Harry susreće staru ljubav. Odlazi k njoj na večeru i kasnije se probudi bez sjećanja na proteklih dvanaest sati. Istoga jutra ona je pronađena ustrijeljena u svome krevetu. Harryju počinju stizati prijeteće poruke. Pokušava li mu netko smjestiti zločin? U međuvremenu pljačkanje banaka nastavlja se s neviđenom okrutnošću…

Pišem o knjizi koja uopće ne spada u žanrove koje ja volim i čitam; uzela sam je u ruke jer sam trebala neko osvježenje, nešto novo. Jo Nesbo je autor knjige o kojoj danas pišem, a njegovo djelo se naziva Nemeza.

Nemeza (grč. Nέμεσις, Némesis ), u grčkoj mitologiji, božica koja ravna ljudskom sudbinom, pa prema zasluzi dodjeljuje sreću i nesreću; kći Nikte, božice noći.

POVEZANE KNJIGE