Vernon Suboteks II

Vernon Suboteks II - Despentes, Virginie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Despentes, Virginie
DIMENZIJA
9,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Vernon Suboteks II.pdf
ISBN
1061247935799

OPIS

Vernon Suboteks izbačen je iz stana zbog dugova, s tek jednom torbom u kojoj je i posljednji intervju karizmatičnog rokera Alexa Bleacha. Nekoliko osoba – producent, novinarka, detektivka, bivša pornozvijezda i mlada djevojka u hidžabu – želi pronaći Suboteksa kako bi se dokopali Bleacheve ekskluzivne oporuke. Bez love i nesvjestan da je tražen, Vernon obilazi negdašnje prijatelje jer nema gdje spavati. Na početku drugog romana Suboteks živi kao beskućnik u pariškom parku Buttes-Chaumont, pod vedrim nebom kraj crkve Sacré-Coeur, u društvu brižnog cugera Charlesa. Uskoro ga pronalaze stari frendovi, no čini se da je Vernona ulično iskustvo promijenilo: ne pokazuje pretjerano zanimanje za zemaljske stvari – kao da je zbog svega malo prolupao. Park se pretvara u okupljalište Suboteksove ekipe, ali sve se mijenja nakon slušanja potresne posljednje snimke preminulog Alexa Bleacha. U drugom romanu o posrnulom DJ-u sudbine najrazličitijih Parižana majstorski se isprepliću u čaroban portret današnjega francuskog društva. Vernon Suboteks II, nastavak nagrađivane trilogije, odmah je postao jednim od najtraženijih naslova i zauzeo prva mjesta na listama bestselera. Prevodi se na desetak jezika, a u Francuskoj je dosad prodan u više od 200 000 primjeraka.

Drei Abende, zwei Schauspieler, ein Haus - das Stalburg Theater im Fran... Vernon Suboteks II, nastavak nagrađivane trilogije, odmah je postao jednim od najtraženijih naslova i zauzeo prva mjesta na listama bestselera. Prevodi se na desetak jezika, a u Francuskoj je dosad prodan u više od 200 000 primjeraka. Vernon Subutex adapta a trilogia homónima escrita por Virginie Despentes, enfant terrible da literatura francesa.

Antine crtice s mobitela o knjigama i fenomenima koji mu dođu pod oči i ruku nikada ne ostave ravnodušnima. ... knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Virginie Despentes, 'Vernon Suboteks II' (s francuskoga prevela Ita Kovač, Naklada OceanMore, Zagreb, 2017): Despentes je cijelu svoju biografiju, svoje iskustvo ulice, margine, raznih društvenih slojeva, snažno utisnula u tekst koji Pariz otima turistima i vraća svojim stanovnicima Weltpremiere! Alle drei Bände des Erfolgsromans von Virginie Despentes auf der Bühne.

POVEZANE KNJIGE