Kakakralj

Kakakralj - Dragojević. Stefan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dragojević. Stefan
DIMENZIJA
11,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Kakakralj.pdf
ISBN
5626968996643

OPIS

Malenoj Tini obećana je priča o Kakaprincezi i ona je strpljivo čeka… Mama preuzima stvar u svoje ruke i otvara kupusavu bilježnicu u kojoj na prvoj stranici piše: Ole Spavajko i njegovi prijatelji. Čarobna je to priča koju su Mama i Tata smislili za svoju stariju kćer Emu kada je bila malena i kada po cijele noći nije mogla usnuti, a sada je vrijeme za novu bilježnicu i novu priču. Mama ispisuje naslov Kakakralj i kreativna obitelj ponovo je u akciji! U nastavku priče započete u Kakagradu djevojčica Tina saznat će kako su naši junaci Kakani, Govnica, Tvrdokak i ostali članovi kakastične družbe došli Kakakralju na rođendan i kako je Kakica postala nešto najljepše na svijetu! Uz predivnu priču Srđana Dragojevića – provjerenu na vlastitim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica pružit će pravu podršku djetetu na putu k osamostaljivanju, ali i zabaviti cijelu obitelj. Srđan Dragojević pisanjem se bavi od svoje šesnaeste godine, a izvanredne uspjehe postiže kao filmski redatelj i scenarist mnogobrojnih, sada već svima znanih, višestruko nagrađivanih i kultnih filmova Parada, Rane, Lepa sela lepo gore, Mi nismo anđeli… Ovo je druga slikovnica tandema Dragojević-Ristić koja je objavljena u Hrvatskoj i za koju smo sigurni da će vas oduševiti i nasmijati upravo kao i njezin prvi dio.

Pročitajte više. Srđan Dragojević KAKAKRALJ. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Knjigu " Kakakralj " - Srđan Dragojević naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak .

Serbian language, cirilica, 19 cm, Knjige za predskolce, Kakakralj je urnebesno duhovita slikovnica koje ce pomoci roditeljima da pomognu svojim malisanima da lakse prebrode prelazak sa pelena na nosu. U nastavku price za... Kakakralj - Srđan Dragojević, Banja Luka, 12,50 KM, Veliki izbor knjiga.

POVEZANE KNJIGE