O roditeljima i djeci

O roditeljima i djeci - Bucay, Jorge i Demian | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge i Demian
DIMENZIJA
6,22 MB
NAZIV DATOTEKE
O roditeljima i djeci.pdf
ISBN
7457415544354

OPIS

Veza između roditelja i djece traje čitav život. Taj intimni i uvijek intenzivan odnos – kako u ljubavi tako i u sukobima – u ovoj nezaobilaznoj knjizi istražuju otac (koji je ujedno i djed) i sin (koji je ujedno i otac), proslavljeni argentinski psihoterapeuti Jorge i Demián Bucay. Što znači biti roditelj? Zašto se i za koga u roditeljstvo upuštamo te kako u njemu postajemo istinski uspješni? I kada to možemo reći da je naš posao gotov? Na ta i cijeli niz drugih složenih pitanja koja se dodiruju zadovoljstava i poteškoća, nasljeđa i odgoja – svega što nas na putu roditeljstva čeka – autori odgovaraju spajajući anegdote, znanje te bogato ljudsko i kliničko iskustvo. O roditeljima i djeci iznimno je mudra knjiga koja nas se tiče, djelo čije nam dubina i jednostavnost omogućuju da se za onaj jedan važni korak približimo svojemu djetetu, roditelju, sebi.

Preuzmi naslovnicu ... O roditeljima i djeci iznimno je mudra knjiga koja nas se tiče, djelo čije nam dubina i jednostavnost omogućuju da se za onaj jedan važni korak približimo svojemu djetetu, roditelju, sebi. O roditeljima i djeci, Jorge Bucay, Demián Bucay - Fraktura O roditeljima i djeci iznimno je mudra knjiga koja nas se tiče, djelo čije nam dubina i jednostavnost omogućuju da se za onaj jedan važni korak približimo svojemu djetetu, roditelju, sebi.

Za mene i moju sestru to je sasvim prirodno. Ima i onih koji su zaboravili što su od roditelja dobili, ali njih Ustav i Obiteljski zakon obvezuju da se brinu o svojim starima. Izreke i citati o djeci "Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta." Fjodor Dostojevski "Bogataška djeca svakog dana dobiju slatkiša, a siromašnu otjeraju i kad kruha traže." Njemačka poslovica "Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." Heraklit O roditeljima i djeci iznimno je mudra knjiga koja nas se tiče, djelo čije nam dubina i jednostavnost omogućuju da se za onaj jedan važni korak približimo svojemu djetetu, roditelju, sebi. O roditeljima i djeci iznimno je mudra knjiga koja nas se tiče, djelo čije nam dubina i jednostavnost omogućuju da se za onaj jedan važni korak približimo svojemu djetetu, roditelju, sebi.

POVEZANE KNJIGE