Bowie i njegovo doba

Bowie i njegovo doba - Morley, Paul | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morley, Paul
DIMENZIJA
4,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Bowie i njegovo doba.pdf
ISBN
1727531530389

OPIS

Knjiga koju je napisao jedan od najboljih i najpoznatijih rock kritičara našeg doba, autor brojnih televizijskih i radijskih emisija, član je Royal Academy of Music. Njegova biografija Bowija snažno je prozno štivo jer obuhvaća jedno cijelo razdoblje rock kulture i ne svjedoči samo o Bowijevom životnom putu, već je prikaz cijele jedne ephe. Vješto pero rock novinarstva apsolutno je fascinirano ” najvećim reinterpretatorom pop kulture”. U jednom od intervjua koji je citirao Morley, Bowie je izjavio “Bowie nije ni trebao nastati”. Svatko tko pročita ovu knjigu morat će priznati suprotno. Bowie je itekako trebao nastati.

"Čovjek bi se ponadao kako je svijet dovoljno evoluirao da naprednije škole uvedu predmet pod nazivom David ... Šifra: BS-16134 Izdavač i godina: Vuković & Runjić, 2017. Broj stranica: 443 Uvez: meki Format: 23,5 x 15,5 cm Stanje: izvrsno O Davidu Bowieju nikada neće biti napisana definitivna knjiga - niz reinterpretacija tog najvećeg reinterpretatora pop kulture nastavit će se daleko u budućnost - ali ova knjiga iz pera legendarnog rock kritičara Paula Morleya u izvedbi je jednako osebujna kao i njezina tema.

Twisted Sister - Bones majica 139,00 Kn Dodaj u košaricu. David Bowie / BIOGRAFIJA, Grad Mostar, 39 KM, Bowie i njegovo doba Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. BOWIE I NJEGOVO DOBA Da parafraziramo samog autora: ova knjiga je nešto između 'obične ekscentričnosti i potpunog delirija' Deset mjeseci nakon smrti Davida Bowieja početkom 2016. godine engleski rock kritičar Paul Morley iskrcao je svoju knjigu o rock zvijezdi čija je iznenadna smrt, kao malo što zadnjih godina, potresla medijski ... Ukupno: 0 din Korpa je prazna.

POVEZANE KNJIGE